مرکزعلمی کاربردی مهد قرآن کریم و ولایت استان اصفهان در سال 1399 با هدف تربیت و ترویج دانشجویاندر حوزه دینی و قرآنی ، معارف اسلامی تاسیس گردید .
چشم انداز مرکز
دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یکی از زیر نظام های آموزش عالی کشور در گستره ملی با هویتی خاص و حرفه ای تربیت نیروی انسانی موءمن ، صالح ، ماهر و کارآفرین در حوزه های علمی ، آموزشی ، فرهنگی، مهارتی و تربیتی را برعهده دارد.
مرکز آموزش علمي کاربردي مهد قرآن کریم و ولایت استان اصفهان براساس اسناد بالا دستي و در پرتو تحقق چشم انداز در نظر دارد در طي بازده زمانی تعریف شده است.وازاین طريق به ترسيم آينده تا پايان سال 1414 به عنوان: مرکزي پيشرو، فعال، کارآمد، موثر، مجهز، پرنشاط و سرشار از هويت ، انقلابي و ايراني در بين مراکز علمي کاربردي کشور به گونه اي که از نظر آموزش ومهارت آموزی به بهترين شکل ممکن پاسخگو به نيازهاي قرآنی و فرهنگی جامعه باشد.
لذا پس از بررسي هاي صورت گرفته چشم انداز مرکز آموزش علمي کاربردي مهد قرآن کریم و ولایت استان اصفهان به صورت زير تدوين گرديده است.
بیانیه ارزشی مرکز (ویژگی ها)
1ـ پيشرو در ارائه خدمات نوين و نو آور و با کيفيت آموزشي، پژوهشي، دانشجويي.
2- پرورش استعدادها و تقویت خلاقیت و نوآوری در علم و برطرف کردن نیازهای آموزشی جامعه قرآنی و فرهنگی و تربیت نیروی انسانی ماهر و کار آفرین .
3ـ فعال درقرآن پژوهی و پژوهش هاي کاربردي ،آموزش هاي آزاد، ضمن خدمت، حضوري ومجازي
4- اخلاق محوری ، تقدم مصالح عمومی بر منافع فردی و گروهی ، تقویت روحیه تعاون ومشارکت و مسئولیت پذیری جامعه علمی، فرهنگی و قرآنی و مجموعه های مرتبط باموضوع.
5ـ محيطي پرنشاط سرشار از هويت اسلامی، انقلابی و ايراني.
6ـ فراهم نمودن زمینه هایی که یاد گیرنده ها دارای روحیه خلاقیت و نوآوری در حوزه فرهنگی و قرآن کریم گردند.
7- فراهم آوردن زمینه گفتگوی فعال در فضای مجازی و عرصه های نوپدیدار درحوزه قرآنی و فرهنگی.
8- مرجعیت علمی در حوزه قرآنی و فرهنگی .
اهداف
1-ارتقاء جايگاه مرکز علمي کاربردي مهد قرآن کریم و ولایت استان اصفهان دربين مراکز علمي کاربردي استان و کشور
2-هدايت ، هماهنگي و همسو سازي برنامه هاي مرکز بر اساس نيازها، سياست ها و برنامه راهبردي موسسه مهد قرآن کریم و ولایت استان اصفهان
3- تعمیق معرفت دینی در مرکز و ارتقا همه جانبه وموزون فرهنگی و اجتماعی.
4-ارتقاء جايگاه قرآن پژوهی وقرآن گستری ، پژوهش، آموزش هاي مهارتی و آزاد، ضمن خدمت، حضوري ومجازي. و نقش آفريني در تحقق و توسعه فرهنگ جامعه .
5-تامين وارتقاء کيفي و کمي سرمايه انساني و افزایش بهره وری.
6- بهره مندي از منابع مالي ودرآمدي پويا وپايدار و توسعه مرکز
7- انطباق دوره های آموزشی با نیازهای واقعی جامعه و گسترش رشته های جدید.
8-ایجاد فضا و عوامل محیطی مناسب منطبق با استاندارهای علمی و آموزشی روز و ارتقاء مستمر کمی وکیفی تجهیزات و امکانات آموزشی و پژوهشی.
9- تبديل شدن مرکز به مرجعیت و مقبولیت علمی و نوآور در تراز ملی.